RAD Studio XE5

Proširite vaš svijet aplikacija
NOVIM razvojem za Android platformu

iosandroid250x100

11.09.2013.

Sada možete razvijati aplikacije za Android i iOS iz istog izvornog koda kao i Windows i Mac aplikacije bez da žrtvujete kvalitetu aplikacija, njihovu povezivost ili performanse.

Pomoću RAD Studio XE5 možete…

  • Ciljati na Android, iOS, OS X i Windows platforme pomoću jednog alata i jednog izvornog koda

  • Dosegnuti najrašireniju mobilnu platformu na planeti
  • Raditi bez skripta i runtime tehnologija – čiste native aplikacije kompajlirane za svaku od platformi

  • Podrška za RESTful web servise. Mobile Backend as a Service (MBaaS), vam daje sve što trebate za isporuku zapanjujućih klijent aplikacija, kao i proširive i povezive pozadinske ( backend) infrastrukture.

RAD Studio XE5 je jedini istinski native multi-device razvojni alat koji omogućuje razvoj za sve vodeće platforme iz istog izvornog koda. Vaše aplikacije mogu već danas raditi na platformi vašeg izbora i biti spremne podržati buduće platforme pomoću FM Application Platform.

Sada vam je puno lakše isporučiti native multi-device aplikacije iz jedinstvenog izvornog koda namijenjene Android, iOS, OS X i Windows platformama. Kroz oba oblika tableta i smartphone-a možete pristupiti enterprise bazama podataka, kao i koristiti na cloud-u bazirane RESTful web servise kako bi osigurali veliku podatkovnu vrijednost za vaše poslovanje.

Za više detalja pogledajte ovdje. Probnu verziju možete besplatno preuzeti ovdje.