Delphi ima 29 uz tri vrlo uzbudljive ponude

Delphi ovog mjeseca obilježava 29 godina postojanja, a ovog mjeseca imamo ne jednu, već tri vrlo uzbudljive ponude za naše vjerne kupce.

Svaka od ovih ponuda uključuje super visoku vrijednost za vaše poslovanje, kombinirajući ili veliki popust s jedinstvenom obukom koja će vam pomoći da maksimalno iskoristite alate koje volite ili nevjerojatnih 29 cijelih mjeseci održavanja kako biste obilježili 29. godišnjicu Delphia!

Evo naših nevjerojatnih ponuda detaljnije:

Promo 1: 10% POPUSTA na Pro, 15% POPUSTA na Enterprise PLUS tečaj obuke za mobilni razvoj

Za veliku većinu aplikacija okrenutih prema potrošačima mobilni uređaji čine razliku. Želimo biti sigurni da ćete, nakon što imate jedan od naših IDE-ova u rukama, odmah krenuti s onim što najbolje rade: izraditi aplikacije koje izgledaju sjajno i izvrsno funkcioniraju na bilo kojoj platformi.

Zbog toga vas sa zadovoljstvom obavještavamo da ćete svakom kupnjom Delphi I RAD Studio  Professional ili Enterprise dobiti ekskluzivnu priliku za podizanje svoje mobilne razvojne igre uz naš besplatni, samostalni sveobuhvatni  tečaj obuke za mobilni razvoj!

Svrha tečaja  za mobilni razvoj je pomoći vam da iskoristite puni potencijal svojih IDE-ova i napredujete u dinamičnom svijetu razvoja mobilnih aplikacija.

   

  Promo 2: 30% popusta na Architect Edition PLUS RAD Server tečaj  Uz Architect Edition za Delphi, C++Builder i RAD Studio, vaše aplikacije mogu učiniti sve što vam je potrebno. Architect Edition stavlja najnaprednije značajke i komponente skupa alata u vaše ruke. Jedna od tih komponenti je RAD Server.
   
  Svaka kupnja licence Architect uz 30% popusta daje vam privilegirani pristup nadolazećem samostalnom i sveobuhvatnom tečaju obuke RAD Servera koji će vas staviti u potpunu kontrolu nad sudbinom vaše aplikacije na tržištu.

   

  Promo 3: 29 mjeseci održavanja sa svakom licencom Enterprise ili Architect

   

  Delphi ovog mjeseca slavi 29 godina postojanja i želimo podijeliti našu radost s vama. Jedan od načina na koji to radimo je ponuditi dar veće održivosti za vaše poslovanje. Kako?
   

  S 29 mjeseci održavanja (12 s vašom kupljenom licencom plus 17 BESPLATNO) za svaku Enterprise ili Architect licencu kupljenu u mjesecu veljači!

  To je nešto manje od dvije i pol godine besplatnih nadogradnji i pristupa svakom novom Enterprise ili Architect izdanju Delphi, C ++Builder i RAD Studio, sa svim njihovim super cool značajkama i prednostima koje su trenutno u pripremi.

  S 29 cijelih mjeseci održavanja smanjit ćete troškove licenciranja i uvesti novu razinu predvidljivosti i održivosti u svoje poslovanje.

  Sve što trebate učiniti je kupiti svoje nove Enterprise ili Architect licence po punoj cijeni u roku ponude, do 29. veljače.

   

  Sve ove ponude vrijede do 29.02.2024. i možete odabrati samo jednu promociju po želji. Za dodatne informacije i kupovinu javite nam se mailom.