Održano predavanje i radionica “Brza integracija inteligentne analitike unutar postojećih poslovnih tijekova rada”

Analitika podataka sljedeća je granica inovacija i konkurentske prednosti u izgradnji i isporuci softvera. Izgradnja inteligentne, kontekstualne analitike podataka u postojeće poslovne tijekove rada i poslovne aplikacije pruža neposredan uvid koji pokreće poslovnu vrijednost i smanjuje rizik u poslovanju.

Treću godinu zaredom Yellowfin je proglašen vizionarom u Gartnerovom® čarobnom kvadrantu™ 2022. za analitičke i poslovne obavještajne platforme, a njegova puna snaga ugrađuje se u vaše postojeće aplikacije zahvaljujući lako integriranom API-ju.

Na ovom predavanju održanom tijekom konfernecije CASE23 pokazali smo kako se u postojeće poslovne aplikacije može s lakoćom dodati poslovna analitika bazirana na umjetnoj inteligenciji.

Ovo predavanje ne iziskuje tehničko predznanje kao ni poznavanje bilo kojeg softvera te je prilagođeno svim razinama stručnosti.

U poslijepodnevnom terminu radionica pokazali smo u praksi kako se poslovna analitika može ugraditi u aplikaciju tijekom njenog razvoja. Na radionici smo koristiti Embarcadero RAD Studio alat kao razvojnu platformu, ali isto se može napraviti i s bilo kojim drugim vodećim razvojnim alatom. Radionica je na engleskom jeziku.

Prezentaciju možete preuzeti ovdje (pdf).

Snimku predavanje možete vidjeti ovdje, a snimku radionice ovdje.

Za sva eventualna pitanja stojimo vam na raspolaganju.