Kako IT tvrtke mogu bolje i uspješnije organizirati te upravljati vlastitim poslovnim procesima

18.09.2013, Hrvatska gospodarska komora, Nova Cesta 7, Zagreb.

Pozivamo vas na drugu besplatnu radionicu Udruženja za informacijske tehnologije Hrvatske gospodarske komore, pod nazivom: “Kako IT tvrtke mogu bolje i uspješnije organizirati te upravljati vlastitim poslovnim procesima”, koja će se održati u srijedu, 18. rujna, s početkom u 9:30 sati, u dvorani HGK na adresi Nova cesta 7 u Zagrebu.

Organizatori iz Udruženja za IT HGK, koje okuplja sve hrvatske informatičke tvrtke, radionicu su planirali s ciljem poboljšanja konkurentnosti IT tvrtki pomoću alata i znanja koje imaju druge hrvatske informatičke tvrtke. Tako će na radionici predavanja održati tvrtke Cognita, IMAVES, Infosit i Konto.

Prvi će nastupiti Mladen Kuzminski iz požeško-varaždinske tvrtke Konto, koji će održati predavanje CMMI (Capability Maturity Model Integration) – Razvoj softvera od manufakture do upravljivog procesa, a Ivan Barišić iz tvrtke IMAVES predavat će o najboljim svjetskim praksama za upravljanje IT uslugama – Kako bez „tople vode“ do najučinkovitijih IT usluga (ITIL – Information Technology Infrastructure Library). Potom će Igor Čeranić, također iz tvrtke IMAVES, predavati o IT Service Managementu (ITSM) koji omogućuje vašem IT-odjelu bolju povezanost s potrebama suvremenog dinamičnog poslovanja.

Mladen Kuzminski potom će govoriti o temi Software as a Service (SaaS) ili kako prodati svoj softver na novi način i naplatiti njegovo stvarno korištenje, ustvari o postavljanju privatnog application storea pomoću kojega se softver iz vlastitog razvoja može naplaćivati korisnicima prema stvarnom korištenju. Za sada je planirano da svi sudionici radionice mogu besplatno dobiti punu verziju AppWave application storea, alata pomoću kojega se može kreirati privatni, ali i javni (komercijalni) application store.

Za sve one koji žele steći neki od stručnih IT certifikata, a nikako da se odluče odlaziti na predavanja, Saša Dumić, iz tvrtke Cognita, održat će predavanje o online edukaciji za profesionalne informatičare, dok će Nataša Ravnić Gašparini, iz porečkog Infosita, predavati o fiskalizaciji na mobilnim uređajima kao skrojenoj za “terenske” informatičare.

Radionica je besplatna, ali je prijava nužna zbog ograničenog kapaciteta dvorana. U slučaju velikog interesa, radionica će biti ponovljena u većim regionalnim središtima.

Pogledajte sadržaj radionice i rezervirajte svoje mjesto registracijom ovdje.