Politika privatnosti

Tko smo mi

Mi smo tvrtka KONTO d.o.o. Požega, ovlašteni zastupnik i distributer tvrtke Embarcadero Technologies za regiju Adriatik /  Balkan (HR, BIH, CG, MK, AL).

Adresa naše web-stranice je: https://embarcadero.konto.hr.

 

Naša puna adresa je

KONTO d.o.o.

Zrinska 48
34000 Požega
Telefon: 034.313.900; 034.313.901
Telefax: 034.313.902

 

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Telefon: +385.(0)42.300.900
Email: privatnost@konto.hr

 


Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako bi lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Medij

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web-stranice.

Kontakt forme

Ukoliko koristite  naš web obrazac za kontakt, poslane podatke iz kontakt forme čuvamo određeno vrijeme zbog pružanja traženih usluga i informacija korisnicima, ali ne koristimo podatke poslane kroz tu kontakt formu za marketinšku namjenu.

Ukoliko koristite  naš web obrazac za registraciju za primanje novosti,  poslane podatke iz kontakt forme čuvamo dok ne zatražite brisanje svojih podataka kako bi Vam pružali informacije o novostima i posebnim akcijama i ponudama vezanim uz Embarcadero softver i naše aktivnosti kao distributera Embarcadero proizvoda.

Podaci koje prikupljamo na našim kontakt formama su: ime i prezime, tvrtka, e-mail adresa, broj telefona.

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitike

KONTO d.o.o. ne provodi analitiku prikupljenih podataka.

S kime dijelimo vaše podatke

Ukoliko ste zatražili dodatne informacije o Embarcadero proizvodima i uslugama, Vaše osobne podatke (ime, prezime, tvrtka, e-mail adresa, broj telefona) možemo podijeliti s tvrtkom Embarcadero Technologies, York House, 18 York Road, Maidenhead, Berkshire, SL6 1SF. Ujedinjeno Kraljevstvo  (Co. Reg. No. 3228491). Tel: (+44) 01628 684400 Fax: (+44) 01628 621049.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Podatke prikupljene kroz kontakt forme čuvamo trajno kako bi Vam mogli i u budućnosti pružiti kvalitetniju uslugu temeljem Vaših prethodnih upita. Ukoliko zatražite brisanje svojih podataka, Vaše podatke obrisat ćemo iz naše zbirke osobnih podataka ukoliko za to ne postoji zakonsko ograničenje.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

Vaše kontakt informacije

Službenik za zaštitu osobnih podataka u KONTO d.o.o:

Telefon: +385.(0)42.300.900
Email: privatnost@konto.hr

 


Dodatne informacije

Kako štitimo vaše podatke

KONTO d.o.o. posluje u skladu s normom ISO27001 za informacijsku sigurnost te u svom poslovanju primjenjujemo najviše razine sigurnosti, što između ostalog uključuje:

  • osoblje educirano o najboljim praksama informacijske sigurnosti
  • primjena organizacijskih mjera iz područja informacijske sigurnosti
  • primjena tehničkih mjera iz područja informacijske sigurnosti koje između ostalog uključuju enkripciju podataka u prijenosu, obradi i pohrani
  • redovita analiza rizika
  • redovita preventivna testiranja sustava

 

Kakve procedure imamo pripremljene u slučaju povrede podataka

U skladu s normom ISO27001 informacijske sigurnosti, KONTO d.o.o. ima razvijen sustav detekcije i dojave incidenta i upravljanje incidentima koji uključuju između ostalog detektiranje vrste incidenta, uklanjanje ranjivosti i/ili prijetnje koja je dovela do incidenta, procjenu nastale štete, upute za postupanje u slučaju incidenta.

Od kojih trećih strana primamo podatke

KONTO d.o.o. ne prima podatke od trećih strana.

Koje automatsko donošenje odluka i/ili profiliranje radimo s korisničkim podacima

KONTO d.o.o.ne radi automatsko donošenje odluka i/ili profiliranje korisničkih podataka.

Uvjeti objavljivanja industrijskih regulativa

KONTO d.o.o. posluje u skladu s normama ISO9001 za kvalitetu i ISO27001 za informacijsku sigurnost.