Dolazi DelphiCon 2021!

Najbolji Delphi sadržaj, vrhunski stručnjaci, svi na mreži i sve besplatno

Jeste li spremni za DelphiCon 2021? Ovogodišnja službena globalna online konferencija o svemu vezanom uz Delphi trebala bi se održati od 16.-18.11. Sudjelovanje je besplatno i prijave su već sada otvorene.

Delphi 11 Alexandria diže razvoj softvera na nove razine, a DelphiCon 2021 je najbolji način da saznate sve o svom omiljenom programskom jeziku. DelphiCon panelisti i govornici raspravljat će o najnovijim značajkama, najboljim praksama i novim tehnologijama koje se primjenjuju na sve verzije. Predviđene su i sesije integracija s drugim jezicima (C++, Python itd.) i platformama.

Planirane teme uključuju umjetnu inteligenciju, najbolje prakse, produktivnost, API-je, grafiku i dizajn, integracije, alate, komponente, knjižnice, Windows 11, low-code, Android, iOS, Linux i blockchain.

Surađujemo s MVP-ovima, tehnološkim partnerima, internim Embarcadero stručnjacima i industrijskim liderima kako bismo izgradili postavu kao nitko drugi. Osim tradicionalnih sesija, planirane su interaktivne sesije – prilika da isprobate nove stvari s trenutnim povratnim informacijama.

Također bismo željeli čuti od vas: Koje biste sesije ili sadržaj željeli vidjeti na DelphiCon 2021? Ostavite komentar i javite nam.

Registrirajte se i osigurajte svoje besplatno sjedalo za DelphiCon 2021