Uzmite 36 mjeseci održavanja za RAD Studio, Delphi ili C++Builder

Prilikom kupnje Delphi, C++Builder ili RAD Studio licence možete birati želite li 36 mjeseci besplatnog održavanja ili popust na cijenu licence

Vrijedi do: 28.02.2019.

Kada kupite novu licencu, ona dolazi automatski s 12-mjesečnom pretplatom na ažuriranje koje uključuje besplatnu isporuku novih verzija alata, pruža vam pristup podršci i još mnogo toga.

Sada do kraja veljače možete dobiti 36 mjesečnu pretplatu na ažuriranje kada kupite bilo koju licencu za RAD Studio, Delphi i C++Builder. Tako se opustite za sljedeće 3 godine i uživajte u pogodnostima pretplate na ažuriranje:

  1. Sva ažuriranja i popravci za trenutne verzije
  2. Stalno održavanje za prethodne verzije (mogu se primijeniti neka ograničenja)
  3. Sve veće nadogradnje
  4. Podrška za dijagnozu problema i rješavanje problema
  5. Ekskluzivne bonus značajke, dodaci i tehnički sadržaji
  6. Unutarnji mir znajući da će se vaš razvoj softvera odvijati neprekidno i visoko optimizirano

Ažuriranja softvera i nova izdanja
Embarcadero ulaže gotovo dva puta više od prosjeka u industriji u istraživanje i razvoj. To znači da se naši proizvodi razvijaju često i značajno. Ako tražite nove značajke, uvijek poboljšanu upotrebljivost, povećane performanse i najnovije inovacije, tada vam održavanje omogućuje da besplatno dobivate sva ažuriranja, eliminirajući pri tome troškove nadogradnje.

Vrhunska podrška
Tijekom trajanja održavanja imat ćete vrhunsku podršku. Naš tim za podršku sastoji se od stručnjaka za rješavanje problema koje uključuje dijagnozu i rješavanje problema. EMB podrška dostupna je putem online stranice https: //www.embarcadero.com/support i putem telefona na +1 800.523.7070.


Unutarnji mir
Budimo realni – s obzirom da se koristite našim proizvodima u razvoju svojih rješenja, vaš tim ovisi o našim proizvodima u svakodnevnim aktivnostima i zato je bitno da imate direktni kontakt s podrškom kako bi vaš tim mogao funkcionirati bez nepotrebnih prekida.

Kupite odmah i uzmite 36 mjeseci održavanja i podrške

Sada imate još više razloga da isprobate Architect verzije naših alata! Provjerite stranicu What’s New kako bi se upoznali s dodatnim razvojnim alatima koji su sada uključeni u Architect.

Ukoliko ne želite dugoročne obaveze i više volite konkretne ponude, tada vam umjesto 36 mjeseci održavanja možemo ponuditi popust na kupovinu licence s time da uz licencu dobivate standardnih 12 mjeseci održavanja:

  • Popust 10% na Professional verziju RAD Studio, Delphi, C++Builder.
  • Popust 14% na Enterprise/Architect verzije RAD Studio, Delphi, C++Builder.

Odaberite koja opcija Vam se sviđa i javite nam se što prije jer ove ponude vrijede samo do 28.02.2019.