Uštedite do 20% i pojačajte mogućnosti svog alata

Da li Vam se kad desilo da prekoračite rokove za isporuku softvera? Iako ne možemo utjecati na loše dokumentirane zahtjeve korisnika, ili definicije opsega sustava, ipak Vam možemo pomoći u bržem programiranju pomoću naših C++Builder i Delphi alata. Evo i kako:

Brže dizajniranje i prototipiranje korisničkog sučelja s vizualnim dizajnom kako biste brzo uskladili razvojni tim i dobili odobrenje krajnjeg korisnika i time izbjegli trošenje vremena na dizajn koji bi bio odbačen.
“Outsource” Vašeg rada sa svjetskom zajednicom od preko 3M programera. Predlošci, primjeri i tisuće gotovih i testiranih komponenti olakšava rad i uz njih ćete osjećati da imate dodatnu pomoć svjetske zajednice programera koja radi za Vas.
• Pojednostavite razvoj za više platformi. Jednom napisani kod nativno se kompajlira za Windows, MacOS, iOS i Android bez potrebe za učenjem jezika ili API-ja specifičnih za svaki uređaj.
Pretplata za prvu godinu održavanja. Naše trajne licence dolaze sa svim ažuriranjima i za Vas besplatnim novim verzijama tijekom vaše prve godine, pa se možete fokusirati na izradu suvremenih aplikacija, a ne na starost vaših dev alata.

 

Kupite Rad Studio, Delphi ili C + + Builder do 30. lipnja i UŠTEDITE DO 20%:

  • Architect verzija – 20%
  • Enterprise verzija – 15%
  • Professional verzija – 10%

 

Zainteresirani?

Rad Studio – Kupite odmah
• C + + Builder – Kupi
te odmah
• Delphi – Kupi
te odmah

 

Možemo Vam pomoći u bilo kakvim pitanjima, demonstracijama proizvoda i stvaranju prilagođenih ponuda na temelju vaših potreba.

Radujemo se Vašem pozivu!