Super ponuda! Nabavite BESPLATNE licence za UltraEdit i IB Server uz RAD Studio, Delphi, C++Builder Enterprise ili Architect!

Razlozi za ulaganje u RAD Studio rastu sa svakim izdanjem, a verzija 11.1 Alexandria dodatno pojačava konkurentsku prednost koju je stvorila jedinstvena baza kodova RAD Studija, vizualni dizajneri, više platformi usmjerenih na izvorni kod i kompatibilnost sa starijim verzijama.

Napori našeg razvojnog tima izravno se pretvaraju u prednosti za vaš tim, vaše proizvode i vaše poslovanje:

  • Proletite pored konkurencije s do 5 puta kraćim vremenom za tržište i manjim timovima
  • Rastite održivo uz niže troškove razvoja i održavanja softvera, i uz potpunu kompatibilnost sa starijim verzijama
  • Radite iz jednog prozora s vizualnim dizajnerima za izradu prototipova i izvornim kompajlerima za izradu aplikacija za više OS platformi
  • Zabavite se više nego ikad uz poboljšani IDE na 4k+ high-DPI rezolucijama

Kupci koji su s nama dugi niz godina, posebno korporativni kupci, dobro znaju da dugoročna ušteda koju donosi RAD Studio daleko nadmašuju troškove ulaganja u IDE.

Koju dodatnu vrijednost UltraEdit i InterBase Server donose RAD Studiju?

Naše ponude u nastavku predstavljaju jedinstvenu priliku da još više pojačamo konkurentsku prednost RAD Studija:

Nabavite UltraEdit (uključujući UltraCompare) uz kupnju Delphi, C++Builder ili RAD Studio 11.1 Alexandria Enterprise Edition. Kombinirajte s IB Serverom za 25 korisnika čime dobivate više od 3,000 USD vrijednosti softvera potpuno besplatno!

ili

Nabavite UltraEdit All Access kupnjom Delphi, C++Builder ili RAD Studio 11.1. Alexandria Architect Edition. Kupnjom Architect Edition dobivate i InterBase Server Edition za 50 korisnika. To je više od 5,000 USD u vrijednosti softvera za vas potpuno besplatno!

UltraEdit je moćan, fleksibilan i vrlo podesiv editor alat dizajniran za jednostavno rukovanje ultra velikim datotekama.

Jeste li spremni smanjiti troškove rasta poslovanja?

Djelujte sada i promijenite svoju igru!