Radionica u Osijeku: “Kako se IT tvrtke mogu bolje i uspješnije organizirati i upravljati vlastitim poslovnim procesima”

23.10.2013.

U ŽK Osijek će se 23. listopada s početkom u 9:30 sati održati besplatna radionica koju organizira Udruženje za informacijske tehnologije Hrvatske gospodarske komore, pod nazivom: “Kako IT tvrtke mogu bolje i uspješnije organizirati te upravljati vlastitim poslovnim procesima”.

Pogledajte sadržaj radionica i rezervirajte svoje mjesto registracijom.

Organizatori iz Udruženja za IT HGK, koje okuplja sve hrvatske informatičke tvrtke, radionicu su planirali s ciljem poboljšanja konkurentnosti IT tvrtki pomoću alata i znanja koje imaju druge hrvatske informatičke tvrtke. Tako će na radionici predavanja održati tvrtke Cognita, IMAVES, Konto te Jasno i glasno.

Svi sudionici radionice besplatno će dobiti punu verziju AppWave application storea, alata pomoću kojega se može kreirati privatni, ali i javni (komercijalni) application store.

Radionica je besplatna, ali je prijava nužna zbog ograničenog kapaciteta dvorana. U slučaju velikog interesa, radionica će biti ponovljena. Radionica je održana 18. rujna u Zagrebu, a ponavljemo je u Osijeku zbog interesa slavonskih tvrtki te svih pojedinaca koji nisu uspjeli doći na prvo održavanje radionice u HGK u Zagrebu.

Raspored:

09:30 – 10:00 Registracija sudionika

10:00 – 10:45 Mladen Kuzminski, Konto: CMMI – Razvoj softvera od manufakture do upravljivog procesa

10:45 – 11:30 Ivan Barišić, IMAVES: Najbolje svjetske prakse za upravljanje vašim IT uslugama – bez „tople vode“ do najučinkovitijih IT usluga (ITIL – Information Technology Infrastructure Library)

11:30 – 12:00 Pauza za kavu i networking

12:00 – 12:45 Igor Čeranić, IMAVES: IT Service Management (ITSM) omogućuje vašem IT-u bolju povezanost s potrebama suvremenog dinamičnog poslovanja

12:45 – 13:30 Mladen Kuzminski, Konto: Software as a Service (SaaS) ili kako prodati svoj softver na novi način i naplatiti njegovo stvarno korištenje

13:30 – 14:15 Saša Dumić, Cognita: Online edukacija za profesionalne informatičare

14:15 – 15:00 Stručnjaci tvrtke Jasno i glasno: IT tvrtke na društvenim mrežama

15:00 – 15:30 Networking