RAD Studio XE6

16.04.2014.

Kompletna razvojna okolina za razvoj aplikacija za Windows, Android, iOS i OS X platforme

RAD Studio XE6 je nova verzija razvojnog alata neophodna svim programerima, bez obzira da li razvijaju za Windows ili mobilne platforme, ili za nosive uređaje.

Ovo su glavne prednosti koje programeri poput vas ističu kad govore o ovom razvojnom alatu i o tome kako im omogućuje postizanje najboljih rezultata u razvoju softvera za Windows i druge platforme.

Nabavite RAD Studio, C++Builder ili Delphi XE6 kako bi:

  • Modernizirali i proširili postojeće Windows aplikacije pomoću novih VCL stilova, novog taskbara i komponenti za rad sa senzorima uređaja, kao i pomoću povezanih aplikacija.
  • Podigli vaše mobilne aplikacije na novu razinu integracijom cloud BaaS servisa koji uključuju autentikaciju i push notifikacije, kao i mogućnosti plaćanja i reklamiranja unutar aplikacija.
  • Razvijali za Android i nosive uređaje koristeći Delphi i C++
    – stvarajte Android i iOS aplikacije pomoću Delphia i C++ i napravite aplikacije i za Google Glass i slične uređaje!

A to je tek početak.
XE6 donosi i stotine poboljšanja osnovnih funkcija i komponenti, kao što su RTL i FireDAC pristup podacima, 64-bitni paketi za C++, DirectX 11, Apache i fokus na kvaliteti i performansama za vrhunsko iskustvo razvoja i korištenja aplikacija.

Niste već dulje nadogradili svoj alat?
Pogledajte što ste možda propustili: 64-bitni razvoj, Unicode, REST i dr.
Saznajte što je novo u RAD Studio XE6.

Uzmite dodatni softver prilikom kupovine XE6 alata
Dodatni besplatni softver uključuje VCL i FireMonkey Premium Style Pack i TMS Modern Windows UI Pack ako sada nadogradite Pogledajte ponudu.