Posebne pogodnosti za kraj godine

Poštovani partneri,

započelo je vrijeme darivanja pa tako i Embarcadero nagrađuje vjernost svojih korisnika posebnim akcijama i popustima čiji pregled donosimo ovdje:

 

UPGRADE AMNESTY

Do 21.12.2016. traje Upgrade Amnesty kampanja tijekom koje vlasnici bilo koje verzije Borland / Embarcadero alata mogu kupiti nadogradnju na aktualnu verziju.

S obzirom da je u redovnim okolnostima nadogradnja moguća samo s posljednje tri verzije dok vlasnici starijih verzija trebaju kupiti novu punu licencu, ovime se postiže velika ušteda jer je nadogradnja otprilike 40% jeftinija od pune licence.

Za više detalja pogledajte ovdje.


INTERBASE AKCIJA

Do kraja 2016. godine traje posebna InterBase promocija tijekom koje kupci InterBase Servera s 50 ili više client licenci dobivaju godinu dana besplatno unlimited InterBase ToGo.

Za više detalja pogledajte ovdje.


POPUSTI

Ukoliko razmišljate o novoj licenci Delphi / C++Builder / RAD Studio razvojnog alata, ili o nadogradnji postojeće licence, sada je najbolja prilika za to.

Do 21.12.2016. vrijede posebni popusti na kupnju pojedinačnih licenci razvojnih alata, i to što je veći paket, to je veći popust:

  • 10% popusta na Professional verziju alata
  • 15% popusta na Enterprise verziju alata + dodatna tri besplatna mjeseca održavanja
  • 20% popusta na Architect verziju alata + besplatna RAD Server Site licenca vrijedna 5000 Eura.

I ne zaboravite, popusti se odnose tijekom Upgrade Amnesty kampanje i na nadogradnje sa starijih verzija tako da je ušteda još veća!


POKLONI

Povodom dolazećih blagdana poklanjamo Vam punu besplatnu licenca Delphi Starter Edition.

Pratite i ostale naše novosti na našim stranicama embarcadero.konto.hr a za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju radnim danom 10-16h. Telefon je +385.42.300.910 a mail već znate.