Obnovite svoj skup programerskih alata uz popuste do 20%

Kraj je godine, vrijeme kad se rade planovi i pripremaju budžeti za godinu koja dolazi. Kraj godine je također i vrijeme sezonskih kupovina i sniženja cijena.

Embarcadero je ove godine malo ranije krenuo s popustima razvojnih alata pa je sada pravo vrijeme da obnovite svoje postojeće alate ili kupite nove licence ukoliko proširujete svoj razvojni tim. Ovo je odlična prilika da uštedite pa nemojte čekati 2018. za kupovinu licenci.

Do kraja godine nudimo vam sljedeće popuste na licence Delphi, C++ Builder i RAD Studio alata:

  • 20% popusta na cijenu Architect varijante alata
  • 15% popusta na cijenu Enterprise varijante alata
  • 10% popusta na cijenu Professional varijante alata

Ukoliko trebate više licenci, ovi popusti mogu biti i veći!

Popusti se odnose na kupovinu novih i upgrade starih licenci (koje je moguće nadograditi) i vrijede do 29.12.2017. pa trebate biti brzi kako bi ih iskoristili.

Pozivamo vas da nam se javite mailom ili telefonom (+385.42.300.910) ukoliko vam je ova ponuda zanimljiva.

Ujedno vas podsjećamo da u ponudi imamo i najkvalitetnije alate za optimizaciju, backup i audit MS SQL Servera po vrlo povoljnim cijenama. Rado ćemo vam pružiti dodatne informacije i omogućiti 15 dana besplatnog korištenja ovih alata.

I za kraj, dajemo besplatnu knjigu “Delphi Programming for Beginners“. Knjiga spominje početnike ali je tako kvalitetna da će iz njezinih 138 stranica nešto novo naučiti i iskusnu programeri. Javite se za svoj besplatni primjerak, naročito ako proširujete svoj tim jer će ova knjiga biti velika pomoć novim programerima.