Objavljeni C ++ Builder i Delphi Community Edition

Zadovoljstvo nam je najaviti izdanje novih C ++ Builder i Delphi Community Edition! Ova posebna izdanja Delphi i C++Builder razvojnih alata podijelili smo besplatno s našom zajednicom freelance programera, start-upova, studenata i neprofitnih organizacija koje zarađuju manje od 5000 USD godišnje. Community Edition verzije su IDE-ovi sa svim značajkama za izgradnju aplikacija za iOS, Android, Windows i macOS pri čemu se kod za sve sustave piše jednom a alat proizvodi native aplikacije prilagođene odabranom sustavu.


Ovo je naše prvo izdanje izdanja
Community Editiona i to je naš prvi besplatni IDE koji uključuje podršku za razvoj i implementaciju mobilnih aplikacija kao i povezivanje s lokalnim i ugrađenim (embeded) bazama podataka. Izdanje Community Edition daje i veću fleksibilnost omogućujući korištenje u situacijama kada prihodi pojedinca ili organizacije ne prelaze godišnje 5000 USD, čime je ovo odličan izbor za start-upove i pojedince koji tek počinju razvijati svoje poslovanje. Community Edition zamjenjuje i proširuje dosadašnju Starter verziju Delphi i C++Builder alata.

Vjerujemo da ćete voljeti jednostavan vizualni dizajner, kao i stotine uključenih vizualnih komponenti za desktop i mobilne aplikacije i zato vas pozivamo da preuzmete svoju kopiju Community Editiona!

Ukoliko vaše poslovanje nadilazi ograničenja koja postavlja Community Edition, tada vas pozivamo da isprobate Professional i Enterprise verzije Delphi i C++Builder alata koje nemaju nikakva komercijalna ograničenja, a uz to se ovaj mjesec mogu kupiti po posebnoj promotivnoj cijeni. Kontaktirajte nas za više detalja i zatražite neobavezujuću ponudu!