Nemojte da vas konkurencija prestigne

Što vaši korisnici potajice govore o vašim aplikacijama u koje se pouzdajete? Ako koristite starije razvojne alate, možda vaše aplikacije nazivaju “zastarjelima“, “sporima“, ili čak “ružnima” i možda počinju tražiti modernije aplikacije koje bi ih zamijenile.

Nemojte dozvoliti da Vas konkurencija prestigne! Zašto vaš cijeli razvojni tim ne bi razvijao moderne i lijepe cross-platform aplikacije s podrškom za mobilne aplikacije, novim stilovima, ažuriranjima razvojnog alata i svim ostalim što nude najnovije verzije RAD Studio, Delphi i C++Builder alata. Kroz ovu posebnu ponudu omogućujemo vašem razvojnom timu da lakše ostaje up-to-date u svom razvoju softvera.

Kupite jedan, dobijte drugi s 50% popusta

Iskoristite ovu posebnu ponudu Kupite jedan alat, dobijte drugi s 50% popusta na 10.2.3 verziji RAD Studio, Delphi i C++Builder alata, a u sklopu održavanja dobit ćete besplatno sljedeću verziju 10.3 čim se pojavi.

Ne možemo vam još reći sve što donosi verzija 10.3, ali smo sigurni da će vam se sviđati novosti. Ali zašto čekati ako već sad možete raditi s aktualnom verzijom i dobiti besplatno novu kad se ona pojavi?

Svaka kupovina licence nosi sa sobom godinu dana održavanja u sklopu kojeg dobivate besplatno sve nove verzije koje se pojave tijekom trajanja održavanja. Zato nemojte čekati. Dobijte više. Uradite više. Potrošite manje.

Za potpuni pregled uvjeta ove ponude molimo pogledajte ovdje.

Napomena: 50% popusta na drugu licencu dobivate kad naručite obje licence zajedno.