Site Loader

{3b356450-a214-4924-904e-a702f085283f}_80_nl_icon_webinar_live

Pogledajte što novo donosi nadolazeća verzija RAD Studio, Delphi i C++Builder alata

 

Pridružite nam se na ” first look” webinaru na kojem ćemo prikazati što novo donosi nadolazeća verzija RAD Studio, Delphi i C++Builder alata za razvoj Windows, Mac, Mobile i IoT aplikacija.

Windows 10 Vam pruža priliku za nadogradnju i poboljšanje postojećih Windows aplikacija. Nove verzije Embarcadero razvojnih alata će taj posao znatno olakšati unaprijediti. Naučite više o:

  • nevjerojatnoj podršci za Windows 10
  • udvostručenju snage IDE projekata
  • velikim poboljšanjima u kvaliteti, stabilnosti i dokumentaciji razvojne okoline
  • RAD C++ za Windows 10
  • i dr.

 

Pridružite nam se na jednom od željenih termina:

srijeda, 02.09.2015.
06:00 San Francisco / 09:00 New York / 14:00 London / 15:00 Zagreb
11:00 San Francisco / 14:00 New York / 19:00 London / 20:00 Zagreb
17:00 San Francisco / 03.09. 09:00 Tokyo / 09.09. 10:00 Sydney

Registrirajte se ovdje.

Post Author: mladen

embarcadero.konto.hr koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete dobiti na "više informacija" a za nastavak korištenja stranice molimo na "Prihvaćam". Više informacija

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close