Embarcadero predstavio RAD Server za C ++ Builder i Delphi serverske aplikacije i servise

Novo rješenje pruža idealnu back-end platformu temeljenu na REST / JSON za razvoj ISV i internih korporativnih sustava

Austin, Texas – https://www.embarcadero.com/ (nedavno kupljen od DERA ), vodeći pružatelj softverskih rješenja za razvoj aplikacija, danas je predstavila RAD Server, “ključ u ruke” rješenje koje pruža robustnu back-end platformu za razvoj i implementaciju Delphi® i C ++ Builder® aplikacija i servisa.

Uz pomoć RAD Servera koji je izuzetno jednostavan za korištenje, programeri više ne trebaju graditi svoje back-end poslužitelje i servise, već jednostavno učitaju Delphi ili C ++ Builder metode u RAD Server i back-end kod je dostupan na klijentu putem upravljanih REST / JSON krajnjih točaka. Aplikacijski servisi i integracije ugrađene u RAD Server pružaju najčešće korištenu back-end funkcionalnost i nesmetan pristup ključnim vanjskim sustavima. RAD Server olakšava implementaciju sustava u vlastitom okruženju tvrtke ili na oblaku kroz Amazon i Azure.

“Pomoću RAD Servera, programeri mogu koristiti Delphi i C ++ poslovnu logiku za implementaciju back-end rješenja koristeći modernu n-tier arhitektura i snažne unaprijed izgrađene komponente. To donosi jedno od najbržih i najviše cjenovno učinkovitih rješenja za razvoj skalabilnih korporativnih aplikacija na tržištu “, kaže Atanas Popov, generalni direktor Embarcadero Technologies. “Naši preliminarni odgovori kupaca su vrlo pozitivni i nastavljaju trend zamaha nakon uspješnog lansiranja alata RAD Studio 10,1 Berlin.”

Zbog svoje jednostavnosti korištenja, velike snage procesiranja i svestranosti, RAD Server je idealna back-end platforma za ISV tvrtke koje grade aplikacije za tržište, kao i za razvojne timove u razvoju aplikacija za internu uporabu. RAD Server nudi fleksibilne i pristupačne mogućnosti licenciranja kako bi se prilagodio posebnim potrebama različitih proizvođača. Može se kupiti određeni broj licenci krajnjih korisnika, ili jednu ili više instanci servera koje pokrivaju neograničen broj korisnika.

RAD Server značajke i prednosti

  • REST endpoint publishing– sve-u-jednom, ključ u ruke rješenja za API i servise za back-end vaših aplikacija.
  • Integracija middleware-a – integracije omogućuju out-of-the-box povezivanje s vanjskim poslužiteljima, aplikacijama i servisima.
  • Aplikacijski servisi – skup ugrađenih servisa koji daju snagu vašim aplikacijama, uključujući i osnovne funkcije kao što su korisnički katalog usluga i upravljanje korisnicima, push obavijesti, praćenje lokacije korisnika i ugrađena pohrana podataka.

“Embarcadero ometa odnose na tržištu izdavanjem RAD Server-a. Organizacije više ne moraju platiti visoku cijenu razvoja korporativnih aplikacija”, kaže Brandon Shopp, viši direktor proizvodnje u Embarcadero Technologies i nadodaje: “Bilo da ste start-up ili velika organizacija, imate jednostavne ili složene potrebe, RAD Server vam pruža jedinstvene značajke kao što su IoT integracija, unutarnje / vanjske geolokacijske usluge koje niti jedan drugi proizvođač ne nudi na tržištu i sve to za izuzetno prihvatljivu cijenu. Kombinirajte to s fleksibilnošću implementacije u oblaku ili unutar poduzeća, i brzu prenosivosti na REST/ JSON, i dobivate savršeno rješenje za svakoga. “

Dostupnost

RAD Server je sada dostupan i može se nabaviti kod ovlaštenog distributera, tvrtke KONTO d.o.o. Požega. Za sve dodatne informacije, obratite nam se mailom ili telefonom.

O Embarcaderu

Embarcadero alati su rađeni za elitne programere koji grade i održavaju globalne kritične aplikacije. Naši klijenti odabrali su Embarcadero jer smo šampioni programiranja, a naši alati im omogućuju razvoj sigurnih i proširivih poslovnih aplikacija brže nego bilo koji drugi alat na tržištu. Devedeset od Fortune 100 kompanija i aktivna zajednica s više od tri milijuna korisnika diljem svijeta oslanjaju se na Embarcadero u izgradnji svog softvera. Da biste saznali više, posjetite www.embarcadero.com .