Do 27% popusta na rođendan Delphi-a

Svake godine 14. veljače svijet obilježava Valentinovo, ali obožavatelji Embarcadera i Delphi-a diljem svijeta također slave Delphi-jev rođendan, njegov 27. ove godine. Prikladno je da se Delphi-jev rođendan podudara s proslavom ljubavi i romantike jer je za mnoge Delphi ljubav, “romansa” koja traje gotovo tri desetljeća.

Doista, Delphi-jevi prvaci pobrinuli su se tijekom godina da mnoge inovacije s kojima je Delphi transformirao razvoj aplikacija 1995. godine i danas ostanu vrlo snažne vrijednosne prijedloge. Delphi-jeva baza s jednim kodom, pristup low-code izgradnji aplikacija, višestruko sastavljanje, super brzi razvoj aplikacija – danas su jednako značajni za programere kao i prije 27 godina.

Ljubav koja se dijeli je ljubav na kvadrat

Ne zadržavamo duh proslave samo za sebe. Dijelimo ga s milijunima obožavatelja Delphi-a širom svijeta s posebnim webinarom za godišnjicu, postovima na blogu, intervjuima i iznenađenjem (ili dva).

Također nudimo veliki popust kupcima koji su čekali priliku da kupe Delphi, C++Builder ili RAD Studio ili nadograde svoje licence, po povoljnoj cijeni. Impresivnih 17% POPUSTA na Professional i nevjerojatnih 27% POPUSTA na Enterprise i Architect za Delphi, C++Builder ili RAD Studio čekaju vas na Delphi-jevu 27. godišnjicu.

Vrijeme je za nadogradnju! Zašto vrijedi nadograditi na verziju 11 Alexandria

Značajke koje dolaze s verzijom 11 Alexandria mogu podići vaš razvoj softvera na potpuno novu razinu. Zamislite što možete učiniti s podrškom za zaslone visokog DPI, dodjelu resursa za Windows 11, nove značajke sustava Windows u VCL-u koje uključuju pregled VCL stilova u vrijeme dizajna, C ++ formater i poboljšanu podršku na više jezika između Delphi i C ++, poboljšane FMX dizajnere, macOS ARM64 izvorni kompajler za Delphi, podršku za Android API razinu 30 i podršku preglednika Edge za FMX u sustavu Windows.

Zgrabite priliku prije nego što nestane!

Ne uskraćuj sebi Delphi rođendanske ljubavi. Nabavite sada Delphi, C++Builder ili RAD Studio 11 Alexandria uz veliki popust!