Posljednja prilika za fantastičnu ušteduDo 31.12.2012. registrirani korisnici svih ranijih verzija imaju pravo nadogradnje.

RAD Studio XE3, Delphi XE3 i C++Builder XE3 su ovdje s novim mogućnostima koje ste čekali. Možete uštedjeti do 45% redovne cijene nove licence ako nadogradite do 31.12.2012.

Najvažniji razlozi za nadogradnju…

Podrška za 64-bita – jedan od najvažnijih razloga za nadogradnju je 64-bitni razvoj – nadogradnjom vaših aplikacija na 64-bita dajete svojim korisnicima više snage i mogućnosti, a otvaraju vam se i mogućnosti novih nadogradnji i prodaje vašeg softvera. XE3 je stvoren za 64-bita.

Iskoristite prednosti Windowsa 8 – Microsoft je potrošio više od 1.5 milijarde USD na novi Windows 8 i novi standard sučelja popularno zvan “Metro”. Novi Metropolis UI u XE3 omogućuje lako i brzo stvaranje novih aplikacija i nadogradnju postojećih VCL i FireMonkey Windows aplikacija na novi UI stil.

Proširite svoju ponudu Mac verzijom vaših aplikacija – Mac OS X je platforma koja danas najviše raste. Podrška za Win/Mac je danas kritičan faktor u kupovini korporativnog i individualnog softvera. XE3 olakšava migraciju postojećih VCL aplikacija na FireMonkey platformu i tako vam daje podršku za Windows i Mac iz istog izvornog koda.

Nadogradite svoje podatke na Unicode – većina podataka je danas u Unicode standardu omogućujući time jednostavniju razmjenu podataka. XE3 pruža podršku za Unicode za vaše aplikacije.

Iskoristite Cloud – podrška za Cloud je jedna od najbitnijih karakteristika koje kupci danas traže u softveru. XE3 omogućuje laku integraciju popularnih Cloud servisa, kao i izgradnju aplikacija koje mogu biti smještene u cloud infrastrukturi.

Web i Mobile RAD Bonus uz BESPLATAN HTML5 Builder – Kupite Delphi ili C++Builder XE3 i dobit ćete besplatnu licencu HTML5 Builder-a! Stvarajte mobilne aplikacije za iOS, Android i druge platforme. Vizualno možete razvijati svoje web i mobilne aplikacije i distribuirati ih kroz popularne trgovine mobilnim aplikacijama.

I još mnogo više…
Pogledajte sami ovdje https://www.embarcadero.com/products/rad-studio

BONUS!
Uštedite dodatno do €2549 u dodatnim alatima koje dobivate BESPLATNO!

Kupite ovaj Delphi, RAD Studio ili C++Builder XE3: Mida Converter Basic – Embarcadero XE3 Edition TMS Grid for FireMonkey FireMonkey Premium Style Pack HTML5 Builder Ultimate Edition*
Enterprise
Professional

* Ultimate Edition sadrži sve što i Enterprise Edition PLUS vodeće alate za rad s bazama podataka. Više detalja na https://www.embarcadero.com/products/rad-studio/product-editions