Vratio se upgrade!

Poštovani partneri,

zadovoljstvo nam je javiti da je ponovo moguća nadogradnja sa starijih verzija Embarcadero / Borland alata po posebnim Upgrade cijenama koje su 35% niže u odnosu na redovne cijene novih licenci.

Softver se nikad ne prestaje razvijati, a isto tako ne smiju ni vaši razvojni alati. Nakon dvogodišnjeg čekanja, vraćamo cijenu nadogradnje kako bismo olakšali prelazak na novi RAD Studio 10.4 Sydney. Nove komponente, jezične značajke i podrška raznih platformi olakšavaju odluku o nadogradnji na 10.4, a svidjet će vam se i kako izgledaju i funkcioniraju vaši projekti starije verzije u ovoj najnovijoj verziji.

Kada iskoristite ovu ekskluzivnu, ograničenu ponudu, uključit ćemo u nju besplatno i Enterprise Component Pack ukoliko kupujete Enterprise ili Architect verzije alata. Sastavili smo nekoliko nevjerojatnih softverskih rješenja naših partnera koja će vaše 10.4 iskustvo prebaciti na novu razinu. Ovaj neusporedivi paket uključuje:

  • WinSoft Component Pack
  • DelphiParser Conversion Components Suite
  • IPWorks WebSockets 2020 Delphi Edition
  • I mnogo više!
  • Vrijednost veća od 13.000 USD, BEZ DODATNIH TROŠKOVA prilikom kupnje Enterprise ili Architect verzije!
  • Kliknite ovdje da biste vidjeli cijeli popis komponenti

Ne propustite ovu ograničenu ponudu koja traje do 25.09.2020. Vrijeme je da krenemo naprijed sa RAD Studio 10.4

Ispunite već danas on-line narudžbu ili nam se javite mailom. Rado ćemo Vam pružiti sve dodatne informacije i omogućiti kupovinu licenci po ovim posebnim cijenama.

Vaš KONTO Embarcadero tim.