Embarcadero novosti

Amnesty kampanja do 20.06.2016.

 

 

Poštovani partneri,

javljamo Vam se kao korisnicima Embarcadero (nekada Borland) razvojnih alata kako bi vas obavijestili da od 20.05. – 20.06.2016. traje Embarcadero amnesty kampanja tijekom koje vlasnici bilo koje prethodne verzije Delphi, C++Builder ili RAD Studio alata mogu nadograditi svoj alat na aktualnu verziju po cijeni redovne nadogradnje.

Ovime je omogućena ušteda do 45% cijene prelaska na aktualnu verziju alata, jer prema Embarcadero pravilima licenciranja u redovnim okolnostima nadogradnja je moguća samo sa prethodne tri verzije alata, dok vlasnici alata starijeg od toga trebaju kupiti novu punu licencu.

Pozivamo vlasnike prethodnih verzija razvojnih alata da nadograde svoj alata po ovoj posebnoj cijeni te time dobe mogućnost razvoja suvremenih aplikacija za Windows i Mac desktop računala, kao i cloud i mobilnih aplikacija za iOS i Android sustave. Nova verzija razvojnih alata također donosi i podršku za Internet of Things koji postaje sve veći trend u IT-u.

Cijene razvojnih alata možete pogledati u našem cjeniku.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju, a ukoliko više ne želite primati ovakve novosti, molimo javite nam to mailom. Ovu poruku ste dobili na temelju Vašeg ranije iskazanog interesa za Embarcadero / Borland alate.

Vaš Konto tim.